What others say about us

“Foxtail har igennem flere år været et fast holdepunkt for country, folk og americana-miljøet i og omkring københavn.
Festivalen har gennem sin brede tilgang til at booke bands formået at præsentere en genre med dybe rødder og mange forgreninger.
Jeg håber på at deltage på Foxtail i mange år frem i tiden, både som musiker og som festivalgæst”

Peter Lorichs
Banjospiller i Turf Rollers

“Foxtail festivalens overordnede genre er amerikansk ‘root’-musik.

Den spænder derfor bredt over folk, blues, country, bluegrass, americana, oldtimer m.m. De optrædende bands, som henter inspiration fra disse historiske rødder, både genskaber og fornyer genrerne.

Således finder man både traditionel country og cross-over. Holdet bag foxtail udviser stor professionalisme i deres udvalg af musik, og folk med kærlighed til den amerikanske root-musik strømmer til for at udøve og nyde denne fællesskabende og i dansk målestok, smalle genre.

Musikere med hang til genren har her en fantastisk mulighed for at møde hinanden, og mange nye musikalske møder er opstået på denne festival”

Anja Demant, musiker

“Fox Tail Folk Festival er ubetinget en af sommerens hyggeligste festivaler.

Dels fordi man kan opleve kvalitetsmusik i genrer, som man ikke hører ret mange andre steder – country, americana, bluegrass, New Orleans-jazz, irsk folkemusik og alt det midt imellem. Det er oftest danske kunstnere, som man får mulighed for at stifte bekendtskab med – og senere kan følge i deres udvikling.

Dels fordi publikummet er så forskelligartet. Der er folk i alle aldre og fra alle samfundslag – og stemningen er sådan, at alle kommer hinanden ved.

Sidst, men ikke mindst, kan man mærke kærligheden til både musikken og til festivalen skinne igennem i alt, hvad arrangørerne gør – fra de små tiltag som solæg på bardisken og friluftsbad på havnefronten til bookingen af bands, som er mestre i at underholde og forkæle publikum.

Fox Tail Folk Festival er sådan et sted, hvor man instinktivt føler sig hjemme, hvad enten man har taget ungerne med på tur eller har en sjov aften ude med vennerne. Vi vil varmt anbefale alle at besøge festivalen. For os er den for længst blevet et fast højdepunkt i sensommeren.”

Kristina Svith Villadsen og Evelina Gold
Værter og tilrettelæggere af “Ladies of Folk – en podcast om folk- og countrymusik.

“Jeg har fulgt Fox Tail Festival fra den startede som en hyggelig grillfest med live musik til den fantastiske tilbagevendende årlige begivenhed og Folk Festival som den har udviklet sig til.

Hyggen og kærligheden til roots-musikken i dens oprindelige form er bevaret, og Fox Tail Festival repræsenterer derfor i mine øjne musik og kulturformidling på et utrolig højt niveau, samtidig med at den er med til at styrke sammenholdet og ikke mindst kreativiteten inden for disse genre.

Både sommerarrangementet i August på Refshaleøen og den mindre Fox Tail Snow, der netop er blevet afholdt, er begivenheder hvor man går hjem med ny inspiration, lærdom og ikke mindst nye bekendtskaber, hvilket hele året er til glæde og gavn for musiklivet.

Jeg bakker 100% op om Fox Tail Festival!”

Emil Meinild – Wood Sound